Velkommen til "Fra traumer til triumf!"

Medlemsportalen for deg som ønsker deg et godt liv etter traumer. 

Selv om traumer kan føles altoppslukende ut, så ER du ikke traumene du har blitt påført. Du er et menneske med normale reaksjoner på traumer. Heldigvis finnes det mye man kan gjøre for å håndtere traumereaksjoner på en slik måte at de ikke tar helt overhånd i hverdagen din. Kjenner du på at du har fått nok av negative tanker og følelser som påvirker hverdagen din? Du kan ta grep!

Livet du ønsker deg ligger å venter på deg 🌟

Jeg vil bli medlem

Tenk om det finnes noe bedre i livet?  

Som sommerfuglen kan du også transformere livet ditt totalt dersom du tar tak i det som har holdt deg tilbake så lenge!

Du kan hvis du vil! Til tross for at du tror du ikke fortjener det eller at du ser hvordan du skal lykkes med det akkurat der du er i livet nå...

Jeg har deg ❤️

Forstår du hva du har opplevd og hvordan det har påvirket deg?

Mange som opplever vold i nære relasjoner tror ikke at det de har opplevd er alvorlig nok til å melde fra om til politiet eller til å be om hjelp. Det kan derfor også være vanskelig å skjønne hvor store konsekvenser vold, seksuelle overgrep og omsorgssvikt kan ha på deg som menneske.

Mange kvinner sliter med plager som utmattelse, smerter i kroppen, migrene, angst, depresjon, problemer med mage- og tarm og en rekke andre fysiske og psykiske plager som kan komme i kjølvannet av traumer. Er dette noe du kan kjenne deg igjen?

Hva om jeg sier du kan hjelpe deg selv til et bedre liv? 

"Fra traumer til triumf" vil gi deg innsikt og forståelse for hva traumer er og konsekvenser som traumer kan ha for deg. Bli med i fellesskapet og la deg inspirere til selvutvikling og en økt forståelse av deg selv og dine behov. I medlemsportalen kan du høre til med alt du har i deg, gå i eget tempo og finne DIN egen vei videre🌱

Bare du vet hva som er riktig vei for deg! Men du trenger ikke finne svarene på egenhand. Du trenger heller ikke gå hele veien alene om du ikke vil det. Bli en viktig del i vårt fellesskap❤️

Vi trenger alle noen.

Men ikke alle synes det er like enkelt å dele med andre om sine erfaringer med vold, seksuelle overgrep eller omsorgssvikt. Det er derfor mange som velger å leve alene med de vanskelige følelsene og tankene, uten å dele det med mennesker rundt seg. Det er bakgrunnen for at mange mennesker kan føle at livet er ekstra tungt og ensomt.

Vi tror ikke at andre skjønner hvordan det egentlig føles, hvordan vi egentlig har det. Vi har dessuten ofte mer enn nok med å håndtere egne vanskelige følelser, om ikke vi skal håndtere andres reaksjoner på våre tanker og følelser. 

Kjenner du deg igjen? Du er ikke alene.

I dette fellesskapet med andre likesinnede kvinner trenger du ikke å dele din historie med andre om du ikke vil det. Det viktigste er at du har et fellesskap å holde fast i når det stormer inne i deg. 

Sett deg på ventelisten i dag, så er du den første som får beskjed når dette fellesskapet for kvinner åpner opp for medlemmer! Det er helt uforpliktende og vil gi deg gode tilbud på medlemskap når dørene åpner. 

Ja, jeg vil være med i fellesskapet!

Hvem er jeg?

Mitt navn er Camilla Brusdal og til daglig driver jeg firmaet STÅ STØDIG. Jeg har opplevd å vokse opp i belastende forhold som var preget av vold, seksuelle overgrep og omsorgssvikt. Jeg fant vei ut av mørket gjennom utdanning som gav meg kunnskap og forståelse av traumer og menneskelig utvikling, kognitiv terapi og fokus på å stadig utvikle meg selv i positiv retning. I dag lever jeg mitt beste liv! 💯❤️

Jeg brenner for å hjelpe flere kvinner som lever livet med traumer, til å få det livet de ønsker seg. DU fortjener det! I dette støttende fellesskapet vil du bli inspirert til å være ditt eget lys i mørket og til å STÅ STØDIG i livet, til tross for vanskelige erfaringer tidligere i livet.  Alt du trenger, har du allerede i deg! 🌱

Jeg har laget en video til deg hvor du får høre mer om hvem medlemsportalen er laget for. 

SNURR FILM 🎬

 

Dette er fellesskapet for deg som ønsker deg: 

 • Et lukket, trygt og støttende fellesskap med likesinnede kvinner.
 • Et sted å høre til med alt du har i deg.
 • Tilgang til mennesker som kan hjelpe deg. 
 • Muligheter til å finne din vei til et bedre liv.
 • Hjelp til å forstå hva du har opplevd og hvordan dette kan påvirke deg og helsen din.
 • Kunnskap, inspirasjon og støtte i fred og ro. Du tar ting i ditt eget tempo.
 • Oversikt over ulike veier du kan velge for å få det bedre i deg selv.
 • Tips, råd og gode verktøy til å håndtere vanskelige tanker og følelser. 
 • Alt i en app eller pålogging via nettet. 

Bygg deg  en ny og trygg grunnmur

For å lykkes med å gå veien fra traumer til triumf, er det noen viktige grunnsteiner som må være på plass i oss. Grunnsteiner som vi jobber med i portalen er:

 • Hjelp til selvhjelp. Du eier din prosess selv 🌱
 • Hvordan gå fra dårlig til god selvfølelse❤️
 • Fra offer til herskinne i eget liv! Ta kontrollen! 🚀
 • Sett nye grenser✋
 • Relasjoner på godt og vondt 👭
 • Livsmestring etter traumer.
 • Hele menneske i et helseperspektiv 
 • Motstand og konflikthåndtering i livet.
Last ned 3 viktige grep du kan gjøre selv! ✨

Hvordan funker det egentlig?  

👉Jeg anbefaler deg å laste ned Kajabi Community app på mobilen fordi da får du den beste og enkleste bruken av medlemsportalen.

Når du har lastet ned appen:

 •  Du legger først inn eposten du brukte når du kjøpte tilgang.
 • Du får så tilsendt en epost med kode som du skal legge inn i påloggingsvinduet.
 • Vipps så er du inne!  

👉Du starter med å se videoen VELKOMMEN som du finner under fanen velkommen. Da får du en kjapp innføring i hvordan ting funker og hvor du finner ulikt innhold. 

👉Du har tilgang til flere ulike fokusgrupper som inneholder informasjon og inspirasjon om blant annet rettigheter, kunnskap om traumer og konsekvenser av traumer, natur som medisin, trening, meditasjon og yoga, kosthold.  Fokusgruppene fungerer som grupper på Facebook. Du kan poste, like og kommentere om du ønsker det. 

👉Ingen utlevering av dine opplevelser. Dine erfaringer er privat. Her kan du få kunnskap, inspirasjon og støtte i ro og fred. Dersom du ønsker 1-1 veiledning med meg, selger jeg timer/pakker utenom portalen.  

👉Jeg gjennomfører "Ukens kaffekopp". Det er uhøytidelig møtepunkt online, med meg. Kun sosialt fokus for den som ønsker å bli med. 

👉Jeg kjører 2 gruppecoachinger i måneden, hvor du har mulighet for å sende inn spørsmål, problemstillinger eller ønsker for innhold, på forhånd. Det er frivillig å være med og du må ikke sende inn noe for å være deltaker. Ingen opptak.

👉1 livesending i måneden. Her vil det komme spennende gjester som kan bidra til at du finner den riktige veien for deg. Opptak legges i portalen. 

Ja! Jeg ønsker vil bli en viktig del av fellesskapet i "Fra traumer til triumf!"