Vil du gå fra traumer til triumf? 

Her er 3 grep du kan ta for å lykkes på veien mot et bedre liv etter traumer. 

Selv om traumer kan føles altoppslukende ut, så ER du ikke traumene du har blitt påført. Du er et menneske med normale reaksjoner på traumer. Heldigvis finnes det mye man kan gjøre for å håndtere traumereaksjoner på en slik måte at de ikke tar helt overhånd i hverdagen din.

Her finner du din PDF med 3 grep du kan gjøre for å starte på veien mot et godt liv etter traumer. 

Livet du ønsker deg ligger å venter på deg 🌟

Tre viktige grep du kan ta for å gå "Fra traumer til triumf!"

Du fortjener et godt liv❤️

Forstår du hva du har opplevd og hvordan det har påvirket deg?

Mange som opplever vold i nære relasjoner tror ikke at det de har opplevd er alvorlig nok til å melde fra om til politiet eller til å be om hjelp. Det kan derfor også være vanskelig å skjønne hvor store konsekvenser vold, seksuelle overgrep og omsorgssvikt kan ha på deg som menneske.

Mange kvinner sliter med plager som utmattelse, smerter i kroppen, migrene, angst, depresjon, problemer med mage- og tarm og en rekke andre fysiske og psykiske plager som kan komme i kjølvannet av traumer. Er dette noe du kan kjenne deg igjen?

Hva om jeg sier du kan hjelpe deg selv til et bedre liv? 

"Fra traumer til triumf" er en medlemsportal som vil gi deg innsikt og forståelse for hva traumer er og konsekvenser som traumer kan ha for deg. Bli med i et støttende fellesskap og la deg inspirere til selvutvikling og en økt forståelse av deg selv og dine behov. 

Bare du vet hva som er riktig vei for deg! Men du trenger ikke gå hele veien alene om du ikke vil det. 

Les mer om medlemsportalen her!